3 Startpakketten

Wanneer je een nieuw event aanmaakt, kun je kiezen uit 3 verschillende startpakketten: Registration-only, Basic en Advanced. Een startpakket is een set pagina's die je kunt invullen om zo je event website op te bouwen.

Als je een pakket hebt gekozen, kun je altijd later nog pagina's toevoegen of weghalen.

Registration-only
Te gebruiken je wanneer je alleen de registratiepagina wilt inzetten voor jouw event.

Basic
Dit pakket bevat de 5 pagina’s voor elk event: homepage, programma, registreren, locatie en gastenlijst.

Advanced
De beste keuze voor events die wat uitgebreider zijn. Naast de 5 pagina’s uit het Basic pakket bevat Advanced ook sponsors, sprekers en event app.