1. Momice Help Center
  2. Mail Module
  3. Persoonlijke geïmporteerde velden

Aanhef samenstellen

Bij de Registratie Module kies je 'Genodigden toevoegen' en dan 'Lijst importeren'. Je kunt kiezen om het Excel-template te downloaden of je eigen bestand te gebruiken. In je eigen Excel-bestand voeg je een nieuwe kolom 'Geslacht' of 'Aanhef' toe. Vul bij de kolom 'Geslacht' of 'Aanhef' een 0 in voor alle dames (aanhef: ’mevrouw’) en een 1 voor alle heren ( aanhef ‘heer’).

Ga vervolgens naar de mail in de Mail Module. Boven de mail editor zie je de optie 'Aanhef samenstellen'. Selecteer de onderdelen die je wilt meenemen in de aanhef en klik op ‘Bewaar’. Nu kun je de volgorde van de onderdelen bepalen door ze te verschuiven. Geef ten slotte aan of het tussenvoegsel moet beginnen met een hoofdletter of kleine letter. Kies opnieuw ‘Bewaar’. Momice toont direct 3 willekeurige voorbeelden uit het registratie-overzicht.

De gewenste aanhef ('Geachte', 'Beste' of iets anders) moet handmatig worden toegevoegd in de aanhef van de mail. Daarna selecteer je bij ''Vaste onderdelen invoegen' de 'Aanhef'.

Bewaar je mail en bekijk het Voorbeeld (Testen en verzenden) of stuur een testmail om te zien of de aanhef goed wordt weergegeven. Overbodige spaties worden automatisch verwijderd.