Archief

Bekijk hier de video over het archief.

In de map ‘Archief’ in het Dashboard vind je alle events met de status ‘offline’. Vier weken na de event datum verhuist het event automatisch naar deze map. De website krijgt dan de status ‘offline’, en kan niet meer worden geactiveerd, maar wel gedupliceerd.

Lees hier meer over dupliceren.

De registratie-gegevens van je event worden verwijderd. Registratie-gegevens zijn niet meer terug vinden op onze server. Geheel volgens de AVG-wetgeving.

Alle content en statistieken van de event-website en tickets blijven bewaard in een ZIP file, die je altijd kan downloaden. De ZIP bestaat uit 3 mappen: Enquête statistieken export, recources (afbeeldingen) en een content file in HTML.

Voordat je event offline gaat, ontvang je van ons 3 reminders: drie dagen na het event, drie weken na het event en de dag voordat we je event archiveren.