Bestanden toevoegen aan mail

Het is mogelijk om een bestand tot 3MB toe te voegen aan een mail. Het bestand mag van de volgende types zijn: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, ics.

Het is ook mogelijk om de bijlage pagina te gebruiken. In dat geval voeg je de directe link naar de betreffende pagina toe aan je email.

• Voeg het bestand toe aan de bijlagen pagina in stap 3.
  • Open deze pagina op de desktop versie en download de bijlage.
  • Het bestand wordt geopend in nieuw tabblad met een eigen url.
  • Deze url kan je gebruiken in jouw mail als hyperlink.