Dubbele genodigden bij open registraties

Wanneer je kiest voor persoonlijk uitnodigen, upload je een Excelbestand met persoonlijke gegevens in Momice. Met deze gegevens maakt Momice automatisch een persoonlijke aanmeld button, die in elke uitnodiging geplaatst wordt. Wanneer de genodigde op deze persoonlijke aanmeld button klikt, worden de persoonsgegevens uit het Excelbestand automatisch ingeladen het registratieformulier.

Momice herkent de genodigde uit het geüploade Excel bestand en wijzigt de status van deze persoon van 'geen reactie' naar 'aangemeld'.

Stel nu dat de genodigde via een andere link op de registratiepagina komt, bijvoorbeeld via social media waar de event website link gecommuniceerd wordt. De bezoeker voert dan zelf zijn gegevens in en wordt in het systeem toegevoegd met de status 'aangemeld'. Momice herkent dit nieuwe contact niet op basis van e-mailadres - en dus staat de betreffende bezoeker twee keer in het registratieoverzicht: met de status 'geen reactie' en met de status 'aangemeld'.

Het is dus af te raden om te kiezen voor open registratie, wanneer je wilt werken met persoonlijk uitnodigen (uitnodigingen op naam).

TIP: Als je deze situatie wilt voorkomen, verwijder dan de algemene website-link uit de uitnodiging en eventuele reminder-emails, zodat alleen de persoonlijke aanmeld-link zichtbaar is.

Mocht het toch voorkomen dat er dubbele genodigden in je registratie overzicht staan, verwijder dan handmatig de dubbele genodigden door het emailadres op alfabetische volgorde in te stellen bij 'Totaal' in de Registratie Module.