Enquete statistieken

De resultaten van de enquête worden direct in de statistieken module getoond. Momice houdt bij hoeveel antwoorden er in totaal en per device zijn gegeven (computer, tablet, smartphone), hoeveel respondenten de enquête hebben voltooid en de gemiddelde tijd die de respondenten het gekost heeft.

In het overzicht worden de antwoorden per vraag getoond in tekst of staafdiagrammen. Voor een grondige analyse van de gegevens kun je de resultaten exporteren naar Excel. Heb je de statistieken nodig voor een evaluatie? Kies er dan voor om het rapportage te exporteren naar PDF. Deze optie vind je bovenaan je statistieken pagina.