Event website instellingen

Wanneer je een nieuw event aanmaakt, begin je automatisch in de website module. De eerste stap is het bepalen van de basisinstellingen voor je event. Vervolgens maak je het design van je website, en tot slotte verzorg je de invulling van de pagina’s: de content.

Titel (eventnaam kiezen)
Dit is de naam van je event: de titel die je hier invult wordt in je dashboard getoond en als basis gecommuniceerd naar je contacten. Wanneer je je event in meerdere talen opmaakt, moet je de titel handmatig wijzigen voor elke taal bij Taal. Lees meer over de taalkeuze van je event en de registratievragen in dit artikel. Wil je de Titel wijzigen? Wijzig dit bij Eventgegevens en óók bij Taal.

Live en offline
De event website blijft standaard 7 maanden online (live): 6 maanden voor het event en 1 maand erna. Je kunt maximaal 6 maanden voor het event beginnen met uitnodigen. Het event zelf mag maximaal 7 dagen duren. Na de event-datum blijft de website nog vier weken live. Hierna wordt het event gearchiveerd en krijgt het de status offline.

Wil je de event website langer online, neem dan contact met ons op: support@momice.com

Datum en duur event
Datum instellen? De begin- en einddatum van het event kunnen maximaal 31 dagen uit elkaar liggen. Voor langere events kan Momice een uitzondering maken.

Event site URL
Standaard genereert Momice een event site URL voor elk event dat jij maakt. De URL is zo opgebouwd: {unieke-code}.momice.events. Wil je een andere URL voor jouw event website? Dat kan, neem hiervoor contact op met onze sales afdeling: info@momice.com.

Taal instellen
De event website van Momice kan in maximaal 2 talen worden opgemaakt. Per taal kun je de event website, registratiepagina, tickets en mails opmaken. Lees hier meer over hoe je dit het beste kunt doen.

Let op: De enquête pagina is slechts in één taal op te maken.

Wachtwoord
Het is mogelijk om je event website te beveiligen met een wachtwoord. Dit wachtwoord is niet persoonlijk en dus voor alle bezoekers hetzelfde. Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Je bezoeker dient het wachtwoord in te vullen bij elk bezoek aan de website.