Handmatig toevoegen contact met persoonlijk wachtwoord

Jij als organisator kan een genodigde of (nieuw contact) handmatig aan te melden voor het event. Je doet dit door het betreffende contact op ‘Aangemeld’ te zetten vanuit het contactscherm. Wanneer er ook gebruik wordt gemaakt van de ‘Persoonlijke pagina’, moet het wachtwoord voor deze pagina handmatig verzonden worden. Dit gaat als volgt:

• Ga naar de Registratiemodule, kies ‘Genodigden toevoegen, Handmatig toevoegen’.
  • Vul het contactformulier in.
  • Selecteer het vakje ‘Aangemeld’.
  • Kies alle opties die van toepassing zijn voor dit specifieke contact.
  • Momice genereert nu automatisch een wachtwoord dat gebruikt kan worden voor de ‘Persoonlijke pagina’.
  • Pas het wachtwoord aan, indien gewenst.
  • Kopieer het wachtwoord.
  • Kies ‘Toevoegen’
  • Stuur het wachtwoord in een aparte email naar je genodigde. Let op: het wachtwoord wordt dus niet automatisch toegevoegd aan de bevestigingsmail!
  • Jouw contact kan het wachtwoord zelf wijzigen na te zijn ingelogd op de persoonlijke pagina.

LET OP: Wanneer er sprake is van betaalde tickets voor een event en je handmatig een contact toevoegt, wordt het betalingsproces overgeslagen. Je ontvangt dan dus geen betaling voor een ticket.