Help Center

Wanneer je vragen hebt over een bepaalde functie in de tool kun je altijd het Momice Help Center raadplegen. Je vindt de Help knop op iedere pagina in de tool. Het help center is onderverdeeld per module, zodat je de informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Je kunt ook direct jouw vraag typen in de zoekbalk. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: support@momice.com en vermeld hierbij je event-id. Je event-id vind je in Stap 1 van de Website module. We reageren zo snel mogelijk!