Introduce registratie: Anoniem

Bekijk hier de video over de introducé module.

Wanneer je kiest voor anonieme introducées is alleen het aantal van belang voor jou als organisator. Er hoeft alleen te worden bijgehouden hoeveel introducees een genodigde meeneemt. Op de dag van het event staan zij op de genodigdenlijst als ‘Introducé van {firstname} {lastname}. Op deze manier worden ze ook getoond in het registratieoverzicht.

Instellingen anonieme introducé met bevestigingsmail

• Activeer de introducé registratie in de registratie instellingen van de Website Module (Stap 1).
  • Selecteer type introducé: Anoniem.
  • Selecteer: bevestigingsmail naar de genodigde sturen.
  • In het registratieformulier wordt nu een vraag toegevoegd waarin de genodigde het aantal introducees kan kiezen. Er worden verder geen gegevens van de introducé gevraagd.
  • In de Mail Module staat nu de bevestigingsmail voor de introducé klaar. Per introducé wordt er een bevestiging naar de genodigde gestuurd omdat de introducé anoniem is.
  • In de Ticket Module kan je het aantal introducees per toegangsticket instellen.

Registratieflow

• Stuur per mail een uitnodiging naar je contact (met hierin een link naar het registratieformulier).
  • In het registratieformulier kiest de genodigde het gewenste aantal introducees.
  • De genodigde ontvangt per introducé een bevestigingsmail, op het eventuele bijgevoegde e-ticket van de genodigde wordt het aantal introducees getoond.

Instellingen anonieme introducé zonder bevestigingsmail

• Activeer de introducé registratie in de registratie instellingen van de Website Module (Stap 1).
  • Selecteer type introducé: Anoniem.
  • Selecteer nu dat je geen bevestigingsmail wilt sturen.
  • In het registratieformulier wordt nu een vraag toegevoegd waarin de genodigde het aantal introducees kan kiezen. Er worden verder geen gegevens van de introducé gevraagd.

Registratieflow

• Stuur per mail een uitnodiging naar je contact (met hierin een link naar het registratieformulier).
  • In het registratieformulier kiest de genodigde het gewenste aantal introducees.
  • De genodigde ontvangt alleen zijn/haar bevestigingsmail, op het eventuele bijgevoegde e-ticket wordt het aantal introducees getoond.

Let op:

• Introducé registratie is een geavanceerdere vorm van registratie. Deze feature moet los afgenomen worden tegen meerprijs.
  • Deze feature is niet beschikbaar wanneer je betaalde tickets verkoopt. In dat geval dient iedere bezoeker zélf een ticket aan te schaffen!