Mail verzenden op later tijdstip

Je kunt de mail direct verzenden, of vast klaarzetten voor een datum en tijdstip in de toekomst. Selecteer de verzenddatum van de mail en klik op ‘Ja, verzenden’. Je mail wordt nu verplaatst naar de map ‘verzonden mails’.

Let op: deze mail staat dus niet meer in concepten. Je kunt een geplande mail op elk gewenst moment annuleren. Wanneer je de verzending van de geplande mail geannuleerd hebt, wordt de mail terug gezet in concepten. Hier kun je hem eventueel opnieuw bewerken en klaarmaken om alsnog te verzenden.