Persoonlijke pagina

Een geregistreerde bezoeker krijgt vanuit de bevestigingsmail toegang tot zijn of haar persoonlijke pagina om zelf registratiegegevens te wijzigen of bekijken. Lees hier meer over geïmporteerde velden aan je mail toevoegen: Geïmporteerde velden

De persoonlijke pagina van de genodigde bevat:

• Reeds ingevulde registratie gegevens; deze kunnen vanuit de persoonlijke pagina aangevuld of gewijzigd worden
  • Een knop om de de e-ticket te bekijken en te downloaden (vergeet dus niet je e-ticket op te maken)
  • Persoonlijke QR-code die door de organisator gescand kan worden om de deelnemer in te checken op het event
  • Een overzicht van de introducees, inclusief persoonlijke QR-codes
  • Factuur indien van toepassing
  • Een knop om zich af te melden voor het event
  • Een knop om uit te loggen van de persoonlijke pagina

Instellingen

De persoonlijke pagina wordt automatisch geactiveerd en kan niet worden uitgezet. Wil je deze pagina niet aan je bezoekers communiceren? Verwijder dan de link uit de bevestigingsmail, zodat de bezoeker er niet bij kan.

Verborgen velden in het registratie-overzicht worden deze nooit getoond op de persoonlijke pagina.

Wanneer de bezoeker op een later moment terugkeert naar de event website met hetzelfde apparaat blijft deze persoon ingelogd. De bezoeker kan zelf handmatig uitloggen vanaf de persoonlijke pagina.

Je kunt de link naar de persoonlijke pagina invoegen in iedere mail. Kies ‘Link naar event onderdeel’ en dan ‘Persoonlijke pagina link’ in de tekst editor van elk gewenst mailconcept.