Mobiele Menu's (op smartphone en tablet)

Jouw event website wordt automatisch doorvertaald naar een mooie weergave op mobiel. Maar om jouw bezoeker een unieke ervaring te bieden kun je een speciaal mobiel menu ontwerpen. Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden:

Verticale slider
Wanneer de bezoeker op het menu (hamburgericoon) klikt, schuift het menu vanuit de zijkant in beeld. In het menu worden alle pagina’s onder elkaar getoond: de bezoeker kan naar beneden scrollen om alle pagina’s te zien.

Menustijl: Iconen
Bij dit menu zijn de menu opties direct zichtbaar in een raster (grid), in plaats van de homepage. Je kunt ervoor kiezen om 1,2 of 3 iconen naast elkaar te tonen. In dit overzicht verschijnt ook de knop naar de homepage met widgets. Je kunt het menu opmaken in je eigen stijl door een achtergrondkleur, afbeelding en tekstkleur te kiezen.

Menustijl: Lijst (Tekstmenu horizontaal)
Ook hier start de bezoeker niet direct op homepage, maar ziet de bezoeker direct de menu items in het scherm. Hier staan de titels van de pagina’s over de breedte van de website onder elkaar. Het menu is te stylen met een (transparante) achtergrondkleur, met of zonder iconen en tekstkleur. Lees meer over het stylen van de mobiele weergave.

In de lijst staat ook de knop naar de homepage met widgets. Lees meer over de homepage.

Tip: gebruik in de aanloop naar het event de (standaard) verticale slider weergave om veel content te kunnen tonen. Switch op de dag voor het event naar de Iconen-of Lijstweergave om de bezoeker tijdens het event een snel navigerende ‘event app’ aan te bieden. Vergeet deze niet te stylen! Dit kun je al doen voordat je de eerste mailing eruit stuurt door de template op te slaan. Je kunt dan eenvoudig switchen tussen de templates. Lees meer over templates.