Add-on betaalde tickets aanvragen / tickets verkopen

Om tickets te verkopen vanuit de Momice software moet de Add-on Betaalde Tickets geactiveerd zijn. Een add-on houdt in dat je eenmalig betaalt voor de activatie - en het vervolgens altijd kunt gebruiken voor al je events). Het activeren van deze add-on kost eenmalig € 500,- ex btw.

Wanneer je tickets wilt gaan verkopen met Momice, stuur dan een mail naar support@momice.com. Ons team bepaalt dan door middel van een intakegesprek of jouw organisatie in aanmerking komt om tickets te verkopen via Momice software (zie onder).

Na validatie wordt de add-on op jouw bedrijfsaccount geactiveerd. Alle gebruikers binnen dit bedrijfsaccount kunnen vanaf dat moment betaalde tickets aanmaken.

Je mag alleen betaalde events organiseren wanneer je als organisatie niet financieel afhankelijk bent van de omzet uit ticketverkoop voor events. Uitbetalen kan vanaf 7 dagen na het event en wanneer een event geannuleerd wordt dien je zelf de tickets terug te betalen.