Alles over on-site registratie met Momice

De benodigdheden, check-in app, e-tickets, printers, labels en badges met videos en uitleg.

Met Momice kun je de bezoekers op het event eenvoudig (contactloos) inchecken en eventueel persoonlijke badges meegeven. In dit artikel vind je een overzicht van alles wat met on-site registratie te maken heeft.

In 3 videos laten we zien hoe werkt vanuit deelnemer en organisator. Onderaan de videos vind je meer artikelen over de instellingen voor vlekkeloze on-site registratie.

Zo ervaren je deelnemers Momice Check-in

Zo werkt de check-in app

Zo koppel je een Zebra Label printer aan de Momice Check-in app

Handige links ter voorbereiding

- Benodigdheden voor on-site registratie

- Bereken het aantal scanpunten, printers en inlooptijd

- Zo werkt de Check-in app

Handige links voor instellingen

- E-ticket activeren

- Label instellingen

- Zo test je de on-site registratie voor je event