Enquête statistieken

In de Enquête Statistieken vind je de enquête resultaten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De resultaten van de enquête worden direct in de Statistieken Module getoond. Momice houdt bij hoeveel antwoorden er in totaal en per device zijn gegeven (computer, tablet, smartphone), hoeveel respondenten de enquête hebben voltooid en de gemiddelde tijd die de respondenten het gekost heeft.

In het overzicht worden de antwoorden per vraag getoond in tekst of staafdiagrammen. Voor een grondige analyse van de gegevens kun je de resultaten exporteren naar Excel. Heb je de statistieken nodig voor een evaluatie? Kies er dan voor om het rapport te exporteren naar PDF. Deze optie vind je bovenaan in de Statistieken Module op de enquêteresultaten pagina.

Enquête knop instellen

Je hebt twee opties om de enquête uit te vragen in de e-mail. Je kan de enquête persoonlijk of anoniem uitvragen. Wil je de persoonsgegevens weten van je genodigden die de enquête resultaten heeft ingevuld? Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Ga naar de Mail Module. Open je concept met het potloodje.

2. Scroll naar beneden en klik op de knop 'Widget toevoegen'. Kies voor 'Knop'.

3. Kies voor de volgende instelling: 'Link naar event onderdeel'. Hieronder selecteer je 'Enquête link (persoonlijk)'.

Bij het exporten van de enquête resultaten zie je in de laatste kolommen de persoonsgegevens staan. Kies voor de optie 'Enquête link (anoniem) als je de persoonsgegevens niet wilt weten. Alle enquête resultaten worden in de export meegenomen, ook de niet afgeronde resultaten.