Event verwijderen

Vanuit je dashboard kan je je events verwijderen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een event verwijderen via je dashboard door het te selecteren en te klikken op de knop met prullenbak-icoon. Deze knop vind je in het event-overzicht op je dashboard in de menubalk bovenin. Op de URL van een verwijderd event verschijnt nu automatisch een nette blanco website met daarop de volgende melding: "This event has expired. The event website is no longer online. Please contact the event organiser for any inquiries." Deze tekst kan niet worden aangepast.