Benodigdheden voor on-site registratie

Zebra ZD420D printer

De printer van Zebra is een compacte, industriële printer. Gemaakt om altijd en overal labels te printen. Het is een thermische printer, die de tekst in het label brandt. Hierdoor hoef je geen printlinten of inktcassettes te vervangen en geeft de opdruk nooit af.

Momice Check-in werkt met de Zebra ZD42042-D0EW02EZ. Deze code geeft aan uit welke serie de printer komt en over welke functies de printer beschikt. Wanneer je de printer koopt moeten dit nummer en de onderstaande functies overeenkomen.

• Resolutie: 203 dpi
  • Verbinding: USB, WiFi en Bluetooth

De printer werkt op 240V netstroom, de voedingskabel wordt bij de printer geleverd. Dankzij het kleine formaat kun je de printer gemakkelijk opbergen voor het volgende event.

• Breedte: 177,5 mm
  • Lengte: 220,8 mm
  • Hoogte: 150,7 mm
  • Gewicht: 1,6 kg

Bekijk hier de video voor het installeren van de printer

Smartphone en tablet

De Check-in app werkt op devices met een iOS of Android besturingssysteem. Je hoeft geen extra handscanners te kopen, of QR-code scanners te installeren – de camera van een smartphone of tablet is voldoende. Je kunt jouw eigen device gebruiken of devices aanschaffen voor de on-site registratie. Hier zijn een aantal tips voor het kiezen van een geschikte smartphone of tablet.

• Het besturingssysteem moet een tijd mee kunnen. Wijk niet teveel af van de huidige versie, dan zit je altijd goed. De nieuwste modellen werken met iOS 13 / Android 10.
  • De device ondersteunt een 4G internetverbinding. 2G en 3G netwerken zijn trager en worden langzaam aan uitgefaseerd bij de providers.
  • De Momice Check-in app is geen zware applicatie. Een werkgeheugen van 2GB is ruim voldoende.
  • Bluetooth versie 5.0 is een minimale vereiste voor een stabiele verbinding met de printer.
  • Een geschikte Bluetooth chip vind je bijvoorbeeld in de modellen die hieronder beschreven staan.
  • De camera heeft minimaal 5 megapixels. Hoe scherper de camera, des te gemakkelijker deze ook in donkere ruimtes de QR-codes herkent.
  • De batterijduur is goed tot uitstekend. Op de event locatie wil je zonder oplaadkabel kunnen scannen, aan een stuk door.

Voor ieder budget is er een smartphone of tablet. Ga je voor een relatief nieuw model van Apple, dan raden wij op basis van prijs/kwaliteit een iPhone SE of iPad (2019) aan. Kies je voor Android, kijk dan naar een Samsung Galaxy A51 of Samsung Galaxy Tab S6 Light. Een ouder model of een ander merk kan natuurlijk ook, maar houd dan bovenstaande tips in het achterhoofd. Let ook op de verbindingsmogelijkheden, met een device dat zowel WiFi als 4G ondersteunt ben je verzekerd van een goede verbinding op locatie.

Download hier de handige boodschappenlijst.