Features per pagina

De Event Website bestaat uit een homepage en een of meerdere detailpagina’s. Op de detailpagina's kun je meer gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen kwijt.

Er zijn 15 verschillende detail pagina’s waar je uit kunt kiezen: algemene informatie, locatie, programma, sprekers, gastenlijst, video, foto’s, bijlagen, registreren, enquête, plattegrond, contact, sponsors, event app en Twitter feed.

Homepage
De homepage is de eerste pagina die je bezoeker ziet en geeft een samenvatting van de belangrijkste event info. Je stelt de homepage samen met behulp van widgets, gebaseerd op de content uit de verschillende pagina's. Lees hier meer over de widgets.

Registreren (registratie pagina)
Op deze pagina maak je al je registratievragen op. Lees hier alles over de registratie pagina.

Programma
Voeg alle programma-onderdelen toe. De begintijd van het eerste onderdeel en de eindtijd van het laatste programma onderdeel bepalen de totale looptijd van je event. Dit zijn de tijden die ook in de agenda-koppeling worden gecommuniceerd. Je kunt kiezen tussen een 12-uurs en 24-uurs weergave voor je programma. In het geval van de 12-uurs weergave wordt per item en tijdslot AM of PM vermeld.

Locatie
Gebruik de locatiepagina (Website Module, Stap 3) om 1 of meerdere locaties toe te voegen aan je event. Per locatie kun je het adres, reisinformatie, een foto en een Google Maps-koppeling tonen. Wanneer je meerdere locaties toevoegt wordt de lay-out van de locatie pagina automatisch aangepast, om het voor je bezoekers overzichtelijk te houden.

LET OP: Het adres dat als eerste vermeld wordt, is het adres dat vermeld wordt op de e-ticket en in de agenda-koppeling.

TIP: Maak het je bezoeker gemakkelijk: voeg informatie over parkeren toe op de locatie-pagina.

Kennis pagina
Op de kennis pagina voeg je documenten toe van maximaal 20 mb of externe url's toe, deze worden 'items' genoemd. Items zijn bedoeld om op voorhand of na afloop inhoudelijk zaken over het event te delen met de bezoekers. Je kan deze pagina inzetten voor verschillende type content. Bijvoorbeeld om toekomstige events aan te kondigen, blogs of opnames van de livestream te delen.

De items zijn 'clickable' en je kan per item een label en/of afbeelding toevoegen. Het is ook mogelijk om meerdere categorieën aan te maken en zo items de categoriseren.

Algemene informatie
Gebruik deze pagina om de bezoekers de algemene info over je event te geven. Vertel ze waarom het event plaatsvindt en waarom het belangrijk is voor jouw organisatie.

Gastenlijst
Hier bepaal je de instellingen van de gastenlijst. Lees hier meer over de gastenlijst.

Video pagina
De video pagina maakt het mogelijk om Youtube video’s weer te geven. Voeg eenvoudig tot maximaal 10 Youtube video’s toe: kies ‘Video toevoegen’ en plak de URL uit de zoekbalk (bovenin je browser!) in het scherm.

Contact
Voeg één of meerdere contactpersonen voor het event toe. Per contact kun je persoonlijke informatie toevoegen zoals emailadres en telefoonnummer.

Sprekers
Voeg één of meerdere sprekers toe. Per spreker kun je persoonlijke informatie toevoegen zoals LinkedIn, website, één foto en biografie.

Sponsors
Voeg één of meerdere sponsors toe, met één afbeelding. Maak onderscheid tussen de type sponsors door een titel of tekst tussen de sponsors te plaatsen (bijvoorbeeld Goud, Zilver, Brons).

Foto pagina
Voeg als organisator foto’s toe of geef de bezoekers de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Je kunt er ook voor kiezen de foto’s van de bezoekers eerst goed te keuren voordat ze op de pagina komen te staan. Je kunt maximaal 25 foto's per keer uploaden met een maximum van 50 MB. De foto's kunnen gesorteerd worden op naam, datum en tijdstip. Jij als organisator kunt nu alle foto's op de fotopagina in één keer downloaden in een ZIP-bestand.

Plattegrond
Voeg 1 totaaloverzicht als JPG of PNG toe om deze direct in de pagina te tonen. Voeg tot maximaal drie PDF’s toe om gedetailleerde informatie van de etages te tonen. De PDF’s worden na downloaden geopend in een nieuw tabblad. De bezoeker kan vanuit dit nieuwe tabblad inzoomen op de afbeelding.

Twitter
Geef hier aan welke event #hashtag en @gebruikersnaam gebruikt worden voor jouw event. De Twitter-pagina toont de laatste 20 tweets die in de afgelopen twee weken geplaatst zijn onder deze #hashtag en/of @gebruikersnaam.

Bijlage
Upload hier bestanden tot maximaal 20 MB per bestand (maximaal 45 bestanden) van de volgende bestandstypes: .pdf .doc .docx .ppt .pptx .xls of .xlsx. Gebruik deze functie ook om bestanden te delen die het maximum van emailbijlagen (3 MB) overschrijden.

Event app
Op de ‘event app’ pagina wordt uitgelegd hoe je bezoeker de event website als app aan een smartphone kan toevoegen. Ook de QR-code naar de event website wordt hier weergegeven. De standaard teksten staan klaar in Stap 3 van de Website Module. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen iPhone en Android.

iFrame
Het is mogelijk om een andere website, zoals een livestream, in jouw event website te plaatsen. Neem hiervoor contact op met support@momice.com als je een website wil embedden in je Momice event website.