Gebruikers toevoegen

Het is mogelijk om meerdere personen toegang te geven tot jouw event. Je vindt het gedeelde event in je Dashboard.

Wanneer je gebruikers toevoegt, ontvangen zij een email van Momice, met daarin een link waarmee ze zich kunnen aanmelden of inloggen. Per event kun je de rol van Beheerder, Event Manager, Producer en Observator toekennen aan mensen binnen of buiten de organisatie.

Je kunt steeds kiezen uit de volgende gebruikersrollen:

• Beheerder
  • Event Manager
  • Producer
  • Observator

Het is niet mogelijk iemand anders eigenaar te maken. Een beheerder heeft dezelfde rollen als de eigenaar, maar kan de eigenaar niet verwijderen.

LET OP: Voor het toevoegen van Beheerders (Admin), Event Managers en Producers moeten deze personen beschikken over een Momice licentie. Ook de persoon die wordt toegevoegd heeft een licentie nodig. Het toevoegen van een Observator kan altijd, maar deze gebruikers moeten ook gebruikersaccount hebben. Een Observator kan aangevraagd worden via support@momice.com.

De onderlinge verschillen de tussen rollen vind je in onderstaande afbeelding: