Updates

Wat zijn de meest recente Momice updates?

Juni 2021

Tijdzone
Vanaf juni biedt Momice de mogelijkheid om de programmapagina van de event website aan te passen op de tijden van de tijdzone waarin de deelnemer zich bevindt. Voor online en hybride events is dit ideaal, hierdoor hoeven de deelnemers niet zelf de tijden op de programma pagina om te rekenen en kunnen zij zonder moeite deelnemen aa  online sessies.
Lees hier meer: activeren tijdzone

Januari 2021

Momice online

Momice heeft een grote update gelanceerd voor live online events. Het is vanaf nu mogelijk om deelnemers vanuit de programma pagina te laten deelnemen aan een of meerdere livestreams met publieksinteractie. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe mogelijkheden. Voor iedere nieuwe feature zijn tutorial video’s en help center artikelen beschikbaar.

Online programma

Een overzicht van alle programma items waar vanuit de bezoekers kunnen deelnemen.

Bekijk tutorial en lees meer

Livestreampagina

Integreer jouw favoriete video stream tool in de branded livestream pagina zoals Vimeo, Youtube of link ze door naar externe applicaties zoals MS Teams of Zoom.

Bekijk tutorial en lees meer

Publieksinteractie

*Publieksinteractie is mogelijk vanuit de nieuwe interactie module. Dit is een betaalde module die je per event (€ 350,-) of als add-on (€ 1250,-) voor al je events kunt afnemen.

Break-out sessies

In combinatie met de workshop vraag in de registratie kun je eenvoudig jouw deelnemers opdelen in diverse break-out sessies.

Bekijk tutorial en lees meer

Begeleiding naar de volgende sessie

Tijdens een livestream krijgen de kijkers 2 minuten voor de volgende sessie begint een melding waar vanuit ze direct door kunnen naar het volgende programmaonderdeel.

Bekijk tutorial en lees meer

Sessie feedback

Bij het weggaan uit een livestream kan iedere deelnemer 1-5 sterren beoordeling geven zodat je direct weet welke sessie het meest populair is.

Bekijk tutorial en lees meer

December 2020

Custom design: Maak jouw event website nog specialer door zelf met CSS en HTML aan de slag te gaan. Nu heb je alle vrijheid voor je creatieve ideeën. Let op: dit is alleen voor gevorderden :).

September 2020

Check-in & Badges: Met de nieuwe update van de Momice Check-in App check je jouw bezoekers ‘contactloos’ in zonder tussenkomst van een host en print je direct labels via een draadloze printer. Ideaal voor een corona proof en snelle check-in. Lees hier meer: deelnemers inchecken met badges

Augustus 2020

NIeuw filter binnen genodigden: stuur een reminder mail naar de personen die de mail nog niet hebben geopend of nog niet geklikt hebben op de knop in de mail. Op die manier kun je gerichter targeten op de mensen van wie je nog geen reactie hebt ontvangen.

April 2020

Livestream pagina
Het organiseren van jouw online event is mogelijk via de livestream pagina in stap 3 ban de Website Module. Op de livestream pagina ziet de deelnemer in één overzicht welke livestreams voor hem of haar beschikbaar zijn, welke bijna starten of al zijn afgelopen en de start- en eindtijd per livestream. Door middel van een 'online incheck' krijg je als organisator inzicht in welke deelnemers aan welk onderdeel van jouw online event hebben meegedaan. Lees hier meer: Livestream pagina

Maart 2020

Dupliceren events uitbreiding
Bij het dupliceren van een event wordt alle content meegenomen naar het nieuwe event, met uitsluiting van persoonsgegevens. Alle content van de website pagina's, registratie instellingen, registratiebevestiging(en), en mail gaat mee naar je nieuwe event. Lees hier meer: Events dupliceren

Kennispagina
In stap 3 van de Website Module vind je een nieuwe pagina; de kennispagina. Op deze pagina is het mogelijk om diverse content type op overzichtelijke wijze te delen op voorhand of na afloop van je event. Lees hier meer: Features per pagina

Januari 2020

Factuurnummer(s) zichtbaar
Bij betaalde events is het nu mogelijk om de factuurnummers te vinden in het Excel bestand bij een export.

Algemene updates op de account manager module
Bugfixes

December 2019

Events vrijgesteld van BTW
Het is nu mogelijk om betaalde evenementen te organiseren die vrijgesteld zijn van BTW. Hierbij wordt BTW dus niet op het e-ticket vermeld

November 2019

Meertalige registratie
Het is nu mogelijk om je event volledig in twee talen op te maken, zodat je bezoeker zich probleemloos in zijn of haar taal kan registreren. Lees hier meer.

Gepersonaliseerde enquêtes
Het is nu mogelijk om persoonlijke enquêtes te versturen, waardoor je kan inzien welk antwoord bij welke bezoeker hoort.

Algemene updates op de admin
Bugfixes

Oktober 2019

Verschillende aantallen introducees per ticket
Het is nu mogelijk om per toegangsticket te bepalen hoeveel introducees er meegenomen mogen worden. Hierdoor kan je bijvoorbeeld heel eenvoudig onderscheid maken tussen het aantal introducees per doelgroep, per locatie of per datum.

Workshopantwoorden kan je nu verslepen van positie.
Alleen de eigenaar van het event kan het event definitief verwijderen.

September 2019

Meerdere checkpoints
Je kan nu meerdere checkpoints toevoegen in de Ticket Module bij de Check-in app. Zo kan je bijhouden wie er bij workshops is geweest en hoelang iemand bij een event is geweest. Ook is het mogelijk om meerdere check-in codes toe te voegen en de checkpoints en check-in codes te combineren. Lees hier meer.

Exporteren op filter
De export van je registratiegegevens naar Excel is nu aangepast, het is nu wél mogelijk om bepaalde filters te gebruiken: lijst / ticket / workshop.

Algemene veiligheid updates

August 2019

Lijst voor open registraties
Registraties die niet via de persoonlijke aanmeldlink zijn aangemeld en dus niet standaard in een lijst staan, kunnen geplaatst worden op een lijst die je zelf aanmaakt in de Registratie Module bij 'lijsten'. Zo kan je heel makkelijk zien wie dat zijn én deze registraties selecteren bij het versturen van een mail.