Registratie-link

In elke nieuwe email wordt automatisch een persoonsgebonden registratie-link toegevoegd. Wanneer de genodigde deze link gebruikt, worden de geïmporteerde persoonsgegevens automatisch ingevuld in het registratieformulier. De registratie-link is ook de link voor het wijzigen van de persoonlijke registratie gegevens.

Wil je deze persoonlijke registratie link vervangen door een generieke registratie-link?
Zo doe je dit:
1. Selecteer dan de registratie-link in de mail.
2. Klik op het hyperlink icoon om de gekoppelde URL te tonen.
3. Verwijder de {invite_hash} achter de link. De link verwijst nu naar de algemene registratiepagina.

LET OP: Denk altijd goed na voordat je de keuze maakt voor open of persoonlijke registratie. Wanneer je kiest voor uitnodigingen op naam (persoonlijke registratie), in combinatie met een open registratie, kan het voorkomen dat er dubbele registraties in het overzicht verschijnen. Dubbele registraties

Lees hier meer over het verschil tussen open en persoonlijke registratie: Registratie instellingen