Tips voor afbeeldingen zoeken

Op zoek naar een uniek ontwerp? Zoek naar afbeeldingen op stockfotosites zoals pexels.com en pixabay.com of vraag het ontwerpteam om afbeeldingen voor je op te maken.

Je kan ook afbeeldingen op Google vinden, maar houd er rekening mee dat niet alle afbeeldingen rechtenvrij gebruikt mogen worden zijn voor commerciële doeleinden. Gebruik 'geavanceerd zoeken' onder instellingen bij Google-afbeeldingen en filter de afbeeldingen die zijn gelabeld met gebruikersrechten voor commercieel gebruik.

Heb je een afbeelding gevonden? Gebruik dan de juiste formaten voor jouw event website. Vind hier de juiste formaten.
Of gebruik PowerPoint om je afbeelding op het juiste formaat te krijgen. Lees hier de uitgebreide gebruiksaanwijzing voor PowerPoint.