Verborgen pagina’s gebruiken

Wanneer je een pagina hebt aangemaakt die je tijdelijk niet wilt tonen, kun je deze verbergen, zonder de pagina offline te halen. Dit doe je door de betreffende pagina's tijdelijk te deactiveren in Stap 3 van de Website Module. Je kunt de pagina's ook aanpassen wanneer ze gedeactiveerd zijn - en op elk moment weer activeren, dan zijn ze gewoon weer zichtbaar.

Je kunt de directe URL van een pagina gebruiken, zonder dat de pagina geactiveerd is in de Website Module.

In dit voorbeeld: de presentatie van een spreker aanbieden via een bedank mail na je event.

• Upload de presentatie (of een ander bestand) tot 20 MB naar de bijlagen pagina van de website. Het bestand kan van de volgende type zijn: .pdf .doc .docx .ppt .pptx .xls of.xlsx.
  • Activeer de bijlage-pagina.
  • Bekijk de bijlagen-pagina en klik op de download link van het bestand.
  • Er opent een nieuw tabblad met de directe URL naar het bestand. Kopieer deze URL.
  • Selecteer een stuk tekst in de mail en maak een hyperlink met de gekopieerde URL.
  • Deactiveer nu de bijlagen-pagina om de pagina uit het menu op de event website te verbergen.
  • De bezoekers van de website kunnen vanuit jouw mail direct bij de bestanden, zonder dat de bijlagen-pagina in het menu verschijnt.