Voorbeeld

Tijdens het opmaken van je email kan het voorkomen dat je wilt zien hoe bepaalde velden worden weergegeven. Hiervoor kun je het ‘Voorbeeld’ gebruiken - je vind het onder de knop ‘Testen en verzenden’. Als je al ontvangers aan je mail hebt toegevoegd, worden zij stuk voor stuk getoond in het voorbeeld. Wanneer je de mail voor één specifiek persoon wilt bekijken, kun je op ‘Volgend voorbeeld’ klikken tot je de betreffende persoon gevonden hebt. Als je nog geen contacten hebt geïmporteerd in de Registratie Module, dan gebruikt Momice jouw eigen gegevens voor het voorbeeld.