Wachtwoord wijzigen voor contact

Wegens privacy redenen is het niet mogelijk om het zelfgekozen wachtwoord van je contacten in te zien. Jij als organisator kunt alleen een nieuw wachtwoord aanvragen door het email-adres van je genodigde in te vullen op de ‘persoonlijke pagina’ op de event website. De genodigde ontvangt dan een email met een nieuw wachtwoord. Dit is niet mogelijk vanuit de software. Er wordt dan een email met nieuw wachtwoord naar het betreffende email-adres gestuurd.