Wat staat waar (in chronologische volgorde)

In het Dashboard vind je de volgende toepassingen (features):

• Events: Overzicht van bestaande events, aanpassen en delen met andere teamleden.
  • Profiel: Taal, gegevens en wachtwoord
  • Event beheer: Events sorteren, verplaatsen, verwijderen, dupliceren
  • Help Center: Artikelen over gebruik van Momice voor users.
  • Mappen beheer: Events verplaatsen naar mappen.
  • Gebruikersrollen: Voeg anderen toe om samen aan een event te werken.

In de Website Module vind je de volgende toepassingen (features):

• Stap 1 | Event instellingen: Datum, titel, registratie, gastenlijst, wachtwoord, marketing, talen.
  • Stap 2 | Design: Startpagina, vervolgpagina’s, afbeeldingen, kleuren, desktop weergave, website icoon.
  • Stap 3 | Inhoud: Keuze uit diverse pagina’s: Algemene informatie, locatie, programma, registratie, gastenlijst, spreker, sponsor, foto's, video's, Twitter, plattegrond, bijlagen, enquête, contact, event app en home.
  • Stap 4 | Testen: Event URL, QR-code, team uitnodigen voor testen
  • Stap 5 | Activeren: Datum van activeren, templates opslaan.

In de Registratie Module vind je de volgende toepassingen (features):

• Registratie-overzicht: aanmeldingen per status: aangemeld, afgemeld, geen reactie, genodigden of (na het event) aanwezig, afwezig, introducé en wachtlijst).
  • Filteren op: status, workshop, talen, lijsten en toegangstickets.
  • Genodigdenlijsten importeren, beheren en exporten.
  • Handmatig contacten en registraties beheren/wijzigen.

In de Ticket Module vind je de volgende toepassingen (features):

• Instellingen betaalde tickets: Valuta, BTW percentage, servicekosten doorberekenen of integreren
  • Instellingen toegangstickets: Tickets aanmaken en wijzigen, prijs bepalen (voor betaalde tickets), aantal instellen, datum instellen voor uitgifte, geldigheidsdatum en verkoop, lijsten en registratievragen koppelen, aantal introducees instellen per ticket, velden tonen op e-ticket
  • E-tickets: Opmaken met teksten zoals aanvangstijd, programma en agenda, logo toevoegen.
  • Factuur (bij betaalde tickets): Overzicht van de factuur en mogelijkheid om bedrijfslogo aan factuur toe te voegen
  • Uitbetaling (bij betaalde tickets): Omzet overzicht en uitbetaling (7 dagen na het event)
  • Check-in app: Activeren en code voor inchecken

In de Mail Module vind je de volgende toepassingen (features):

• Nieuwe mail: Maak een mail op met header, platte tekst, links en footer.
  • Bevestiging: Automatische registratie bevestiging na aanmelden (inclusief e-ticket en factuur bij betaalde tickets).
  • E-ticket: Optioneel een e-ticket bij de bevestiging meesturen.
  • Concepten: Niet verstuurde mails worden bewaard in concepten.
  • Verzonden mails: Zijn op ieder moment opnieuw te versturen.
  • Agenda koppeling: iCal bestand met locatie, website link, programma tijden.
  • Filters: filteren op status, workshop of toegangsticket.
  • Geïmporteerde velden: Toevoegen van registratie velden in de mail: naam, bedrijf, aanhef.
  • Aanhef: Stel hier de aanhef samen uit de beschikbare geïmporteerde velden.

De Enquete Module is verweven in de Website Module en de Statistieken Module. De enquête wordt opgemaakt in de Website Module (Stap 3, Enquete Pagina):

In de Statistieken Module vind je de volgende toepassingen (features):

• Website statistieken: Totale views, mobiel/tablet/computer, pagina clicks (totaal en uniek).
  • Registratie statistieken: Excel export met gedetailleerd overzicht van genodigden, aanmeldingen, afmeldingen, geen reactie, aanwezig, afwezig, introducees.
  • Ticket statistieken: Aantal uitgegeven tickets, omzet per ticket, cumulatieve omzet uit ticketverkoop.
  • Mail statistieken: Verstuurde mails, open / click / bounce rates.
  • Enquête statistieken: Voltooiing %, gemiddelde tijd, mobiel/tablet/computer, antwoorden (Online, PDF en Excel).