Website activeren

Voordat je je website kunt publiceren, moet het event geactiveerd worden, hiervoor zijn event credits nodig. Event credits zijn inbegrepen bij een Momice Membership. Je kan je event publiceren in Stap 5 van de Website Module.

Het evenement mag maximaal 30 dagen duren en blijft hierna nog één maand online. Denk goed na over de activatie datum. Deze is niet meer te wijzigen. Om aan de AVG te voldoen, slaat Momice de persoonsgegevens van jouw event niet langer op dan nodig. Daarom wordt jouw event website gearchiveerd en worden alle persoonsgegevens verwijderd van onze servers.

Let op: je kunt de site maximaal 6 maanden voor het evenement publiceren. Wil jij jouw event langer live? Publiceer jouw event op de eerst mogelijk datum, neem dan contact op met support met vermelding van je event-id.

Wanneer je in het bezit bent van event credits, kun je de activatie-datum van je event instellen. Vanaf deze datum is je website gepubliceerd en kun je mail campagnes verzenden, tickets aanmaken en statistieken bekijken. De beveiligingspop-up zal dan niet meer verschijnen. De event URL blijft na activeren ongewijzigd. Lees hier meer over de event URL

Wil je slechts 1 event wilt organiseren? Dan kun je een traject afnemen bij Momice Agency.

Meer over licenties en prijzen.