Desktop Menu's

Maak een keuze uit de verschillende desktop menu's.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor de weergave van je event website op desktop of laptop, kun je kiezen uit 3 verschillende menu’s. Kies jouw optie, afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s die je gaat aanbieden en de huisstijl die bij jouw event past. Ieder menutype is met of zonder iconen te gebruiken.

Verticale slider

Geschikt voor: website met veel pagina’s en minimaal design.

Wanneer de bezoeker op menu klikt, schuift het menu vanuit de zijkant in beeld. In het menu worden alle pagina’s onder elkaar getoond: je kunt indien nodig naar beneden scrollen om alle pagina’s te zien.

Horizontaal knoppen (met uitklap)

Geschikt voor: website met weinig pagina’s en directe navigatie.

De bezoeker ziet 4 pagina’s direct bovenaan staan. Heb je meer dan 4 pagina’s en wil je toch deze stijl? Dan worden de resterende pagina’s in een dropdown getoond.

Dropdown menu

Geschikt voor: snelle navigatie voor veel pagina’s met bijpassend mobiel app-menu.

Als de bezoeker met muis over menu gaat klapt een dropdown menu uit met alle pagina’s

Ook voor de mobiele weergave kun je kiezen uit verschillende menu-opties. Lees hier meer.