Event website instellingen

Bepaal je basisinstellingen voor je event website in stap 1 van de Website Module.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een nieuw event aanmaakt, begin je in de Website Module. De eerste stap is het bepalen van de basisinstellingen voor je event. Vervolgens maak je het design van je website, en tenslotte verzorg je de invulling van de pagina’s: de content.

Titel (eventnaam kiezen)

Dit is de naam van je event: de titel die je hier invult wordt in je dashboard getoond en als basis gecommuniceerd naar je contacten. Wanneer je je event in meerdere talen opmaakt, moet je de titel handmatig wijzigen voor elke taal bij tabblad ‘Taal’ in stap 1 van de Website Module. Lees meer over de taalkeuze van je event en de registratie vragen in dit artikel. Wil je de titel van je event wijzigen? Wijzig dit bij tabblad ‘Event gegevens’ en óók bij ‘Taal’.

Live en offline

De event website blijft standaard 7 maanden online (live): 6 maanden voor het event en 1 maand erna. Je kunt maximaal 6 maanden voor het event beginnen met uitnodigen. Het event zelf mag maximaal 7 dagen duren. Na de event-datum blijft de website nog vier weken live. Hierna wordt het event gearchiveerd en krijgt het de status offline.

Wil je de event website langer online laten blijven? Neem hiervoor contact met ons op: [email protected].

Datum en duur event

De begin- en einddatum van het event kunnen maximaal 31 dagen uit elkaar liggen. Voor langere events kan Momice een uitzondering maken.

Event site URL

Standaard genereert Momice een event site URL voor elk event dat jij maakt. De URL is zo opgebouwd: {unieke-code}.momice.events. Wil je een andere URL voor jouw event website? Neem hiervoor contact met ons op: [email protected].

Taal instellen

De event website van Momice kan in maximaal 2 talen worden opgemaakt. Per taal kun je de event website, registratiepagina, tickets en mails opmaken. Lees hier meer over hoe je dit het beste kunt doen.

Let op: De Enquête pagina is slechts in één taal op te maken.

Wachtwoord

Het is mogelijk om je event website te beveiligen met een wachtwoord. Dit wachtwoord is niet persoonlijk en is voor alle bezoekers hetzelfde. Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Je bezoeker dient het wachtwoord in te vullen bij elk bezoek aan de website.