Weergave website

De weergave van de event website is volledig responsive.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De event website is volledig responsive: dat betekent dat de weergave automatisch aanpast aan de hand van het type device waarop het wordt getoond: desktop, smartphone of tablet. Voor mobiele weergave heb je de optie om een aparte afbeelding op de Homepage toe te voegen. Maak hiervoor gebruik van de widget ‘Afbeelding’.

Voor een nog betere beleving voor je bezoekers kun je kiezen uit verschillende mobiele app-menu's. Lees hier meer over hoe je mobiele app-menu's inzet.

Ook op desktop zijn er verschillende menu-opties mogelijk. Lees hier meer over desktop menu's.