Hyperlinks

Een hyperlink is een website link achter een stuk tekst.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt in de Mail Module en website tekst editor van Momice eenvoudig hyperlinks opnemen, bijvoorbeeld naar jouw event website pagina of iedere andere website:

• Kopieer eerst de website link die je wilt gebruiken voor je hyperlink.

• Selecteer het stuk tekst waarop de bezoeker straks kan klikken om naar de gekozen website te gaan.

• Klik op het hyperlink icoon in de menubalk van de tekst editor.

• Plak of typ nu de gewenste website bij ‘Link URL’ in het geopende venster.

• Bepaal het doel van de hyperlink: Je kunt nu kiezen of de gewenste website in hetzelfde venster wordt geopend of liever in een nieuw venster.

• Controleer de hyperlink goed.

Je kan ook een gekleurde hyperlink maken:

• Typ eerst de tekst die je wilt gebruiken voor je hyperlink.

• Daarna onderstreep je deze tekst.

• Selecteer de tekst en geef deze de kleur die jij wilt.

• Selecteer de tekst nogmaals en hyperlink de tekst zoals hierboven omschreven.