Meestgestelde vragen

Vind hier de meestgestelde support vragen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registratie Module

Het importeren van mijn Excel document met genodigden lukt niet. Hoe kan dit?

Check de volgende drie instellingen die Momice niet kan verwerken:

• Zitten er meerdere bladen in je Excel? Er kan maar één blad verwerkt worden.

• Staat er een wachtwoord op het document? Verwijder deze.

• Zitten er afbeeldingen in je Excel? Momice kan geen afbeeldingen importeren in de Registratie Module.

Excel documenten kunnen soms niet geïmporteerd worden vanwege verborgen opmaak of andere gegevens verstopt in je document. Om er zeker van te zijn dat alleen de juiste gegevens worden geïmporteerd, kan je een nieuw Excel document maken met alléén de gegevens die je nodig hebt:

• Selecteer handmatig de gegevens in het document. (Selecteer rij 1, kolom A, dan [shift] ingedrukt houden en selecteer de laatste cel met gegevens).

• Kopieer de geselecteerde gegevens en plak deze in een nieuw document.

Let op: als je een wijziging maakt, sla het Excel document dan altijd weer op onder een nieuwe bestandsnaam.

Mijn registratie is gesloten, hoe krijg ik de registratie weer open?

Er is iets niet goed ingesteld waardoor de registratie is gesloten. Check deze 7 instellingen:

Registratie instellingen

• De registratie is gesloten op datum in stap 1.

• De registratie is gesloten vanwege het maximum aantal deelnemers in stap 1.

• De Registreren pagina is niet actief in stap 3 (de pagina moet aangevinkt staan).

Ticket instellingen

• Er is geen ticket beschikbaar in de Ticket Module.

• De 'begin-en einddatum ticketuitgifte' van het toegangsticket staat op een verkeerde datum.

Zijn er lijsten gekoppeld aan toegangstickets?

• De genodigde die deze melding krijgt is niet toegevoegd aan een genodigdenlijst. .

• De genodigde die deze melding krijgt zit in een genodigdenlijst die niet gekoppeld is aan een ticket.

Er staan dubbele genodigden in mijn Registratie Module, hoe kan dit en hoe los ik dit op?

Wanneer je kiest voor uitnodigen met de Mail Module maakt Momice automatisch een persoonlijke aanmeldbutton in de uitnodiging. Wanneer de genodigde op deze persoonlijke aanmeld button klikt, worden de persoonsgegevens automatisch ingeladen. Als de genodigde via een andere link op de Registreren pagina komt, herkent Momice dit contact niet. Als je deze situatie wilt voorkomen, verwijder dan de algemene website-link uit de uitnodiging en eventuele reminder e-mails, zodat alleen de persoonlijke aanmeld-link zichtbaar is. Mocht het toch voorkomen dat er dubbele genodigden in je registratie overzicht staan, verwijder dan handmatig de dubbele genodigden. Lees hier meer in een uitgebreid artikel over dubbele genodigden.

Design

Waarom kan ik mijn afbeelding niet uploaden?

Gebruik altijd de juiste afmetingen en het juiste bestandsformaat (JPEG, JPG of PNG). Controleer ook altijd de bestandsnaam. Als er vreemde tekens in de titel staan zoals '!@*#éüî' dan kan je die het beste verwijderen. Heb je eerder een bestand geüpload? Verander dan altijd de naam van het nieuwe bestand, je browser onthoudt namelijk de naam van een eerder gebruikte afbeelding. Lees hier meer over design.

Waarom wordt mijn header afbeelding op de Homepage afgesneden?

De afbeelding-widget schaalt mee met de afmetingen van het scherm voor de mobiele weergave. De header-widget niet. Lees hier meer over het verschil tussen een afbeelding-widget en een header-widget.

Mail Module

Hoe stel ik een aanhef samen?

Iedere e-mail naar je genodigden kun je personaliseren met een aanhef. Momice gebruikt dan de persoonsgegevens die je geïmporteerd hebt. Je kunt kiezen voor een formele of informele aanhef. Let hierbij op de aanspreekvorm die je in stap 1 hebt gekozen. Lees hier meer over aanhef.

Ik kan geen mails versturen omdat het event nog niet gepubliceerd is.

Dit komt door de beveiliging in Momice. Deze zorgt ervoor dat je pas een e-mail kunt versturen als je event website gepubliceerd is, nadat je een credit hebt afgenomen. Wanneer de website gepubliceerd is, verdwijnt ook de beveiliging pop-up van 30 seconden. . Lees hier meer over event activeren.

Website Module

Hoe maak ik een hyperlink?

Een hyperlink is een tekst (zin of woord) op een website of e-mail waarmee je de bezoeker naar een nieuwe website pagina kunt sturen. Het maken van een hyperlink is een handige manier om tussen je pagina's te switchen en om in een e-mail direct te verwijzen naar de juiste pagina's op je event website. Lees hier hoe je dit doet.

Ik zie een andere event titel in mijn browser/tabblad, hoe kan dit?

Je kunt de naam van het event (titel) op 2 plaatsen wijzigen: in Stap 1, bij 'Event gegevens' en bij 'Taal’. ' De eerste titel is de naam die gebruikt wordt in je Dashboard, de titel bij 'Taal’ onder ‘Hoofdtaal’ is zichtbaar voor je bezoekers. Mocht je de event website in meerdere talen hebben, dan moet je de titel dus op verschillende plaatsen wijzigen. Lees hier meer over event website instellingen.

Waarom zie ik een verkeerde datum op de Programma pagina?

In Stap 1 van de Website Module vul je de event datum in die getoond wordt op de event website. Wanneer je programmaonderdelen toevoegt aan de Programma pagina, kies je een datum en een tijdstip. Let op dat al deze data juist zijn ingevoerd. Lees meer over features per pagina.

Hoe werkt de Homepage?

De Homepage is een samenvatting van het event voor je bezoekers. Je stelt de Homepage samen met behulp van handige widgets. Deze widgets zijn gebaseerd op de content uit de verschillende pagina's - je maakt dus eerst de detailpagina's op en daarna pas de homepage. Lees hier meer over de Homepage.