Tips & Tricks
Algemene tips
Hoe gebruik je Artificial Intelligence (AI) in Momice?

Artificial Intelligence (AI) is geïntegreerd in Momice, waardoor jij jouw events nog sneller kan organiseren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mo de Mascotte helpt je op weg met het schrijven van je teksten.

Waar is AI te gebruiken in Momice?

Je kan AI gebruiken in de tekst widget op de Homepage en in de Mail Module.

LET OP: In de Mail Module geldt dit alleen voor de tekst widget, niet voor de tekstvlak widget.

Informatie waar de AI tekst vandaan wordt gehaald in de tool:

• Titel van het event

• Locatie pagina

• Type event; fysiek of online

• Verschillende data in stap 1 van de Website Module

• Spreker(s) pagina

• Starttijd

• Programma-onderdelen

• Formeel of informeel taalgebruik

• In welke taal het event staat

Hoe meer informatie je in Momice hebt toegevoegd, hoe beter de teksten worden geschreven.

LET OP: Deze toepassing is in bèta.

Het kan, door de nieuwigheid, soms iets langer duren. Uiteraard zijn de teksten niet perfect, vul dus vooral aan waar nodig. Heb jij leuke ideeën voor andere toepassingen van AI in Momice? Laat het ons vooral weten door een mail te sturen naar [email protected].

Homepage

1. Ga naar Stap 3 in de Website Module en klik op 'Homepage'.

2. Klik hier op widget toevoegen en kies voor 'Tekst'.

3. In het tekst widget klik je op de knop 'Genereer tekst'.

Scherm_afbeelding 2023-03-23 om 13.29.16
  4. In het tekstvak wordt nu een introductie tekst geschreven.

5. Ben je benieuwd naar een andere variant? Kopieer dan eerst de tekst en klik vervolgens opnieuw op ‘Genereer’.

6. Pas de tekst aan naar je eigen persoonlijke smaak of voeg belangrijke informatie toe.

Mail Module

1. Ga naar de Mail Module toe. Open je concept met het potloodje.

2. Klik op widget toevoegen en kies voor ‘Tekst’. LET OP: Alleen de widget ‘Tekst’ is te gebruiken met AI. Bij de widget ‘Tekstvlak’ kun je AI niet gebruiken.

3. In het tekst widget kun je een type selecteren. Je hebt keuze uit en uitnodiging, herinnering, update en een bedank mail.

Scherm_afbeelding 2023-03-23 om 13.33.30
  4. Nadat je een type hebt geselecteerd kan je een keuze maken uit de pagina’s Sprekers, Programma en Locatie. Op basis van alle informatie in Momice schrijft AI je tekst.

5. Na het selecteren van de pagina’s klik je op de knop ‘Genereer tekst’.

6. In het tekstvak wordt nu een uitnodiging, herinnering, update of een bedankmail geschreven.

7. Ben je benieuwd naar een andere variant? Kopieer dan eerst de tekst en klik vervolgens opnieuw op ‘Genereer’.

8. Pas de tekst aan naar je eigen persoonlijke smaak of voeg belangrijke informatie toe.