Event delen op social media

Maak gebruik van de marketing instellingen om je event te delen op social media.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze instellingen in stap 1 van de Website Module bij ‘Marketing’ bepaal je hoe jouw event wordt gepresenteerd op social media kanalen:

• Eventnaam (SEO-titel)
    Vul hier de eventnaam of de payoff van het event in. Let op: deze gegevens worden ook gebruikt voor de indexatie door zoekmachines.

• Omschrijving
    Deze omschrijving verschijnt onder of naast de eventnaam of payoff. Schrijf hier een korte, pakkende introductie van maximaal 155 karakters.

• Afbeelding
    Voor elk social media kanaal gelden andere specificaties voor afbeeldingen. Kies voor een goede weergave een afbeelding die 640 pixels breed of hoog is. Zorg ervoor dat de afbeelding maximaal 3 MB is en een van de volgende bestandsformaat: .JPEG of .PNG.

Let op: Vul deze gegevens in voordat je het event live zet in stap 5 van de Website Module.

Na het activeren van de event website worden de gegevens geïndexeerd door Google. Als je op een later moment gegevens of de afbeelding wijzigt, is het niet bekend wanneer Google dit opnieuw gaat indexeren. Dit kan soms weken of maanden duren. Denk goed na over welke gegevens en afbeelding je hier toevoegt.

Tip: Controleer de weergave van jouw event op LinkedIn met deze Post Inspector: https://www.linkedin.com/post-inspector/