Website Statistieken

Bekijk in de Statistieken Module je website statistieken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Website Statistieken vind je - net als de statistieken van registratie en enquête - in de Statistieken Module. De Website Statistieken zijn als volgt opgebouwd:

• Tijdlijn met totaal aantal website-bezoeken waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen mobiel, tablet en desktop.

• De verhoudingen tussen mobiel, tablet en desktop over de hele event periode genomen.

• Het aantal bezoekers per pagina: Totaal aantal paginaweergaven en de unieke bezoekers.

• Het aantal downloads per bijlage.

Let op: Voor een eerlijke analyse is het verstandig om de testresultaten te wissen.

Dit doe je net voordat je website gedeeld wordt met de deelnemers. Klik hiervoor op de knop ‘Reset statistieken’, deze knop vind je bovenaan de pagina van de website statistieken.