Automatische e-mail updates

Je ontvangt automatisch e-mail updates over je event nadat je een uitnodiging hebt gestuurd.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf het moment dat je een uitnodiging verstuurd hebt ontvang je automatisch iedere 3 dagen een update van je event:

• Het aantal registraties.

• De resultaten van de laatst verzonden e-mail (open / click / bounces).

• Statistieken van de website bezoekers.

• Aantal afmeldingen, als de genodigde een reden heeft opgegeven wordt deze hier ook getoond.

Je kan de frequentie wijzigen in je profiel instellingen. Ga naar je dashboard. Klik op 'Profiel'. Bij frequentie event updates kan je kiezen hoe vaak je de e-mails wilt ontvangen.