Momice Overzicht
Algemeen
Welke browsers ondersteund Momice?

Lees in dit artikel welke browsers niet worden ondersteund in Momice.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De event website werkt goed op alle geüpdate browsers van computers, tablets en smartphones. Momice ondersteunt de correcte weergave van de event website in up-to-date Chrome, Safari, Firefox en Edge. De volgende browsers worden niet meer ondersteund:

• Firefox 47 / Windows 7

• Internet Explorer 8-10 / Windows 7

• Internet Explorer 10 / Windows Phone 8.0

• Safari 5.1.9 / OS X 10.6.8

• Safari 6.0.4 / OS X 10.8.4

Momice heeft eenzelfde configuratie als Eventbrite, Trello, Salesforce, ticketmaster.nl, Tikkie en ING internetbankieren.