Geavanceerde marketing functie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De geavanceerde website analytics bieden marketing pro’s de mogelijkheid om de prestaties van de website te meten, bijvoorbeeld de bezoekersaantallen en conversie van iedere pagina op jouw event website.

Deze functie is alleen geschikt om te gebruiken in combinatie met een data analyse tool, zoals Google Analytics. Je hebt namelijk een Javascript nodig om de meting te starten en data te genereren.

Zodra je een Javascript hebt ingevoerd in Momice zal je in jouw data analyse tool metingen zien over de gehele event website en pagina specifiek. Deze metingen laten je bijvoorbeeld de bezoekersaantallen, gespendeerde tijd per pagina en de bounces zien.

Let op: specifieke Momice event pagina's zullen worden weergegeven als een nummer en niet als een tekst in de analyse tool.

Je kunt zelf nagaan welk nummer is gekoppeld aan welke event pagina.

Houd er rekening mee, dat Momice event website geen cookiewall kan tonen. Je mag daarom alleen anonieme cookies tracken. De instellingen hiervan bepaal je in jouw analyse tool. Retargeting is dus niet mogelijk, omdat er geen persoonsgegevens worden opgevraagd.

Retargeting

In de analyse tool zie je vooral trends terug, die je laten zien welke pagina veel wordt bezocht. Je kunt aan de hand van deze trends ook zien hoeveel bezoekers er vanaf jouw Registreren pagina zich daadwerkelijk hebben geregistreerd.