E-ticket opmaken

Het e-ticket inhoudelijk wijzigen voor het inscannen op je event.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de inhoud en de vormgeving van het e-ticket zelf bepalen vanuit de Ticket Module. De e-ticket is zo ontworpen dat je hem kunt vouwen tot een handige naambadge.

Je kunt de volgende elementen weergeven op de e-ticket, in één taal:

• Titel event

• Naam organisatie

• Naam bezoeker

• Logo / beeldmerk
    Upload een logo of beeld om de e-ticket de huisstijl van jouw event te geven.

• QR-code (automatisch gegenereerd)
    Dit is een unieke code die je kunt gebruiken om jouw bezoekers in te checken op de dag van het event. Dit doe je door eenvoudig de e-ticket te scannen met een smartphone of tablet. Lees hier meer.

De volgende velden zijn zelf aan te passen of weg te laten en in twee talen op te maken:

• Inlooptijd: Geef aan hoe laat je de gasten verwacht.

• Locatie: Vertel je bezoekers waar ze moeten zijn (inclusief eventuele aanvullende informatie met betrekking tot parkeren etc).

• Programma: Deel de hoofdlijnen van het programma met je bezoekers.

• Extra informatie: Geef aan wat je bezoeker nog meer moet weten.

• Persoonlijke registratiegegevens: Hier kun je persoonlijke registratiegegevens tonen zoals bijvoorbeeld workshop keuzes. Dit kan per ticket of bij het registratieformulier ingesteld worden. Lees hier meer hoe dat werkt.

Worden de registratie vragen getoond op het e-ticket en wil je dit niet? Ga naar de Website Module, stap 3 ‘Registreren’ pagina. Klik achter de registratie vraag op het potloodje. Vink ‘Toon dit veld op de e-ticket’ aan. Vink hieronder je toegangsticket(s) uit.