E-ticket opmaken

Je kunt zelf de inhoud en de vormgeving van de e-ticket helemaal zelf bepalen vanuit de Ticket Module. De e-ticket is zo ontworpen dat je hem kunt vouwen tot een handige naambadge.

Je kunt de volgende elementen weergeven op de e-ticket, in één taal:

• Titel event
  • Naam organisatie
  • Naam bezoeker
  • Logo / beeldmerk
    Upload een logo of beeld om de e-ticket de huisstijl van jouw event te geven.
  • QR-code (automatisch gegenereerd)
    Dit is een unieke code die je kunt gebruiken om jouw bezoekers in te checken op de dag van het event. Dit doe je door eenvoudig de e-ticket te scannen met een smartphone of tablet. Lees meer.

De volgende velden zijn zelf aan te passen of weg te laten en in twee talen op te maken:

• Inlooptijd: Geef aan hoe laat je de gasten verwacht.
  • Locatie: Vertel je bezoekers waar ze moeten zijn (inclusief eventuele aanvullende info mbt parkeren etc).
  • Programma: Deel de hoofdlijnen van het programma met je bezoekers.
  • Extra informatie: Geef aan wat je bezoeker nog meer moet weten.