Training video's

Bekijk deze handige video's waarbij Rutger uitleg geeft over over de tool, zoals hoe je een nieuw event aanmaakt en een lijst importeert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo meld een genodigde zich aan en af voor het evenement

Nieuw event aanmaken

Registratiebevestiging aanpassen

Genodigdenlijst importeren

Uitnodiging opmaken en verzenden

Inzicht in aanmelden en gegevens inzien

De registratiegegevens wijzigen van iemand die zich heeft aangemeld

Een reminder of herinnering sturen

Bezoekers inchecken met de Check-in app

Badges printen

Een bedankmail sturen met enquete link naar de aanwezigen van een event

Je hebt twee opties om de enquête uit te vragen in de e-mail. Je kan de enquête persoonlijk of anoniem uitvragen. Wil je de persoonsgegevens weten van je genodigden die de enquête resultaten heeft ingevuld? Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Ga naar de Mail Module. Open je concept met het potloodje.

2. Scroll naar beneden en klik op de knop 'Widget toevoegen'. Kies voor 'Knop'.

3. Kies voor de volgende instelling: 'Link naar event onderdeel'. Hieronder selecteer je 'Enquête link (persoonlijk)'.

Bij het exporten van de enquête resultaten zie je in de laatste kolommen de persoonsgegevens staan. Kies voor de optie 'Enquête link (anoniem) als je de persoonsgegevens niet wilt weten. Alle enquête resultaten worden in de export meegenomen, ook de niet afgeronde resultaten.

Rapportage maken voor de evaluatie

Event dupliceren en gebruikers toevoegen

Een update sturen naar iedereen die zich heeft aangemeld

Geavanceerd

Publieksinteractie instellen en gebruiken

Meerdere toegangstickets en lijsten koppelen

Een uitgebreide event website opmaken