Introducé registratie: Anoniem

Bekijk in dit artikel hoe je gebruik maakt van de anonieme introducé registratie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je kiest voor anonieme introducés is alleen het aantal van belang voor jou als organisator. Er hoeft alleen te worden bijgehouden hoeveel introducés een genodigde meeneemt. Op de dag van het event staan zij op de genodigdenlijst als ‘Introducé van {firstname} {lastname}’. Op deze manier worden ze ook getoond in het registratieoverzicht en in de export (Registratie Module).

Instellingen anonieme introducé met registratiebevestiging

• Activeer de introducé registratie in de registratie instellingen van de Website Module (Stap 1).

• Selecteer type introducé: Anoniem.

• Selecteer: registratiebevestiging naar de genodigde sturen.

• In het registratieformulier wordt nu een vraag toegevoegd waarin de genodigde het aantal introducés kan kiezen. Er worden verder geen gegevens van de introducé gevraagd.

• In de Mail Module staat nu de registratiebevestiging voor de introducé klaar. Per introducé wordt er een bevestiging naar de genodigde gestuurd omdat de introducé anoniem is.

• In de Ticket Module kan je het aantal introducés per toegangsticket instellen.

Registratie flow

• Mail een uitnodiging naar de genodigde met hierin een link naar het registratieformulier.

• In het registratieformulier kiest de genodigde het gewenste aantal introducés. Het limiet kan jij als organisator instellen.

• De genodigde ontvangt per introducé een registratiebevestiging. Op het eventuele bijgevoegde e-ticket van de hoofdgenodigde wordt het aantal introducés getoond.

Instellingen anonieme introducé zonder registratiebevestiging

• Activeer de introducé registratie in de registratie instellingen van de Website Module (Stap 1).

• Selecteer type introducé: Anoniem.

• Selecteer nu dat je geen introducé registratiebevestiging wilt versturen.

• In het registratieformulier wordt nu een vraag toegevoegd waarin de genodigde het aantal introducés kan kiezen. Er worden verder geen gegevens van de introducé gevraagd.

Registratie flow

• Mail een uitnodiging naar je genodigde met hierin een link naar het registratieformulier.

• In het registratieformulier kiest de genodigde het gewenste aantal introducés.

• De genodigde ontvangt alleen zijn/haar registratiebevestiging en op het eventuele bijgevoegde e-ticket wordt het aantal introducés getoond.

Bij anonieme introducé registratie kun je achteraf geen wijziging maken in het aantal introducés nadat je een keuze hebt gemaakt. Als een genodigde het aantal introducés op 0 laat staan, kan de genodigde later nog een aantal kiezen. Als je een keuze hebt gemaakt in het aantal introducés kun je dit later niet meer wijzigen.

Let op: Introducé registratie is een geavanceerdere vorm van registratie. Deze feature moet los afgenomen worden tegen meerprijs.

Deze feature is niet beschikbaar wanneer je betaalde tickets verkoopt. In dat geval dient iedere bezoeker zélf een ticket aan te schaffen!