Features per pagina

De Event Website bestaat uit een Homepage en één of meerdere event pagina’s.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de pagina's kun je meer gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen plaatsen. De volgende pagina’s kunnen worden gebruikt:

Homepage

De Homepage is de eerste pagina die je bezoeker ziet en geeft een samenvatting van de belangrijkste informatie over het event. Je stelt de Homepage samen met behulp van widgets, gebaseerd op de content uit de verschillende pagina's. Lees hier meer over de widgets.

Registreren (registratie pagina)

Op deze pagina maak je al je registratie vragen op ​​en kun je de standaard registratie teksten aanpassen. Lees hier alles over de registratie pagina.

Programma

Voeg alle programma-onderdelen toe. De begintijd van het eerste onderdeel en de eindtijd van het laatste programmaonderdeel bepalen de totale looptijd van je event. Dit zijn de tijden die ook in de agenda-koppeling worden gecommuniceerd. Je kunt kiezen tussen een 12-uurs en 24-uurs weergave voor je programma. In het geval van de 12-uurs weergave wordt per item en tijdslot AM of PM vermeld.

Locatie

Gebruik de Locatie pagina (Website Module, Stap 3) om 1 of meerdere locaties toe te voegen aan je event. Per locatie kun je het adres, reisinformatie, een foto en een Google Maps-koppeling tonen. Wanneer je meerdere locaties toevoegt wordt de lay-out van de locatie pagina automatisch aangepast, om het voor je bezoekers overzichtelijk te houden.

LET OP: Het adres dat als eerste vermeld wordt, is het adres dat vermeld wordt op de e-ticket en in de agenda-koppeling.

TIP: Maak het je bezoeker gemakkelijk: voeg informatie over parkeren toe op de locatie-pagina.

Kennis pagina

Op de Kennis pagina voeg je documenten toe van maximaal 10 mb of externe url's toe, deze worden 'items' genoemd. Items zijn bedoeld om op voorhand of na afloop inhoudelijk zaken over het event te delen met de bezoekers. Je kan deze pagina inzetten voor verschillende type content. Bijvoorbeeld om toekomstige events aan te kondigen, blogs of opnames van de livestream te delen.

De items zijn 'clickable' en je kan per item een label en/of afbeelding toevoegen. Het is ook mogelijk om meerdere categorieën aan te maken en zo items te categoriseren.

Algemene informatie

Gebruik deze pagina om je bezoekers de algemene informatie over je event te geven. Vertel je bezoekers de reden dat het event plaatsvindt en waarom het belangrijk is voor jouw organisatie.

Gastenlijst

Hier bepaal je de instellingen van de gastenlijst.Gebruik deze pagina om te laten zien wie zich heeft geregistreerd voor het event. De Gastenlijst pagina is gekoppeld aan de registratiepagina. Welke gegevens je per contact wilt tonen, kun je instellen bij het opmaken van de registratie pagina. Bij externe events is het wettelijk verplicht om je genodigde zelf deze keuze te geven of zij getoond willen worden op de gastenlijst. Bij interne events kun je dit als organisator zelf bepalen. Lees hier meer over de gastenlijst.

Video pagina

De Video pagina maakt het mogelijk om Youtube video’s weer te geven. Voeg eenvoudig tot maximaal 10 Youtube video’s toe: kies ‘Video toevoegen’ en plak de URL uit de zoekbalk (bovenin je browser!) in het scherm. Bij het toevoegen van meerdere video’s kan je een afbeelding in het venster uploaden. Hierbij krijg je de afbeelding als thumbnail op de Video pagina getoond. Let op: Dit is alleen mogelijk bij het toevoegen van meerdere video’s.

Contact

Voeg één of meerdere contactpersonen voor het event toe. Per contact kun je persoonlijke informatie toevoegen zoals e-mailadres en telefoonnummer. ​​Je kunt een afbeelding toevoegen, biografie en persoonlijke links zoals je Website, Facebook en Youtube.

Sprekers

Voeg één of meerdere sprekers toe. Per spreker kun je persoonlijke informatie toevoegen. Je kunt een foto, biografie en persoonlijke links zoals een Website, Facebook en Youtube toevoegen, en het e-mailadres.

Sponsors

Voeg één of meerdere sponsors toe, met één afbeelding. Maak onderscheid tussen de type sponsors door een titel of tekst tussen de sponsors te plaatsen (bijvoorbeeld Goud, Zilver, Brons).

Foto pagina

Voeg als organisator foto’s toe of geef de bezoekers de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Je kunt er ook voor kiezen de foto’s van de bezoekers eerst goed te keuren voordat ze op de pagina komen te staan. Je kunt maximaal 25 foto's per keer uploaden met een maximum van 50 MB. De foto's kunnen gesorteerd worden op naam, datum en tijdstip. Jij als organisator kunt nu alle foto's op de foto pagina in één keer downloaden in een ZIP-bestand.

Plattegrond

Voeg 1 totaaloverzicht als JPG of PNG toe om deze direct in de pagina te tonen. Voeg tot maximaal drie PDF’s (per PDF maximaal 10 MB) toe om gedetailleerde informatie van de etages te tonen. De PDF’s worden na downloaden geopend in een nieuw tabblad. De bezoeker kan vanuit dit nieuwe tabblad inzoomen op de afbeelding.

Bijlage

Upload hier bestanden tot maximaal 10 MB per bestand (maximaal 45 bestanden) van de volgende bestandstypes: .pdf .doc .docx .ppt .pptx .xls of .xlsx. Gebruik deze functie ook om bestanden te delen die het maximum van e-mailbijlagen (3 MB) overschrijden.

Let op: Gebruik in je bestandsnaam geen karakters. Dit wordt opgemerkt als ‘niet vertrouwd’.

Event app

Op de ‘event app’ pagina wordt uitgelegd hoe je bezoeker de event website als app aan een smartphone kan toevoegen. Ook de QR-code naar de event website wordt hier weergegeven. De standaard teksten staan klaar in Stap 3 van de Website Module. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen iPhone en Android.

iFrame

Het is mogelijk om een andere website, zoals een livestream, in jouw event website te plaatsen. Neem hiervoor contact op met [email protected] als je een website wil embedden in je Momice event website.

Podcast

Voeg één of meerdere podcasts toe, hier plak je je embed code van bijvoorbeeld Soundcloud in. Per podcast kun je een titel aangeven en één afbeelding toevoegen.

Tijdlijn

De tijdlijn pagina geeft jou als organisator de kans posts te plaatsen en te delen met de deelnemers van het event. De deelnemers kunnen deze posts liken en hierop reageren.

Extra pagina

Gebruik deze pagina om extra informatie te delen met je bezoekers. Je kunt hier één afbeelding toevoegen.

Externe pagina

Gebruik deze pagina om een externe link naar bijvoorbeeld Youtube te laten doorlinken.

Custom HTML / CSS

Op deze pagina kun je samen met een expert gebruik maken van de custom HTML / CSS mogelijkheden. Momice biedt hier geen support op.