Online en hybride events
Pagina's
De Online Lounge (extra homepage)

De Online Lounge is een digitale ontvangstruimte voor online deelnemers, die tijdens het event de Homepage vervangt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle bezoekers komen direct in De Lounge terecht, waar de meest relevante informatie in 1 overzicht gepresenteerd wordt — bijvoorbeeld de Gastenlijst, Programma en berichten van de Tijdlijn. De Lounge kan als add-on worden afgenomen voor € 950,-. excl. BTW per event. Je kunt deze add-on aanvragen via Momice support.

Lounge widgets

Je vindt de Lounge in de Website Module, boven de Homepage. Net als de Homepage wordt de Lounge opgebouwd vanuit meerdere widgets, die gebruik maken van bestaande informatie op de verschillende website pagina’s.

De volgende widgets zijn beschikbaar voor de Lounge:

• Gastenlijst. Er worden een aantal gasten op de gastenlijst getoond en je kunt eenvoudig direct naar de gastenlijst toe.

• Programma. Alle programmaonderdelen worden overzichtelijk getoond. Vanuit deze widget kan de bezoeker direct naar het gewenste online programmaonderdeel.

• Persoonlijk programma. Ieder programmaonderdeel kan met de ster als favoriet worden opgeslagen voor het persoonlijke programma. LET OP: de bezoeker moet hier zelf zijn persoonlijk programma samenstellen. De registratiegegevens (bijvoorbeeld workshops) worden niet 1 op 1 overgenomen.

• Tijdlijn. De meest recente berichten van de tijdlijn worden getoond. Vanuit de widget kan de bezoeker direct naar de Tijdlijn Pagina om de berichten en video's te bekijken en reageren (je vindt de Tijdlijn Pagina in de Website Module.)

• Pagina snelkoppelingen. Voeg de belangrijkste links van jouw event toe aan de snelkoppelingen widget (Bijvoorbeeld de Sprekers, Sponsors of Kennispagina.

• Chatbalk. De ontvangst wordt gezelliger met de tickertape. Elke websitebezoeker kan een berichtje achterlaten die op de website getoond wordt. Als een bericht geplaatst wordt door een geregistreerde bezoeker, die via de persoonlijke link op de website komt, wordt er automatisch een naam geplaatst.

• Nu & Straks. Onderaan de pagina zie je welk programmaonderdeel nu plaatsvindt en wat het volgende onderdeel is.

• Welkomstbericht of video. Je kunt je bezoekers welkom heten met een persoonlijk bericht of een video voordat je bezoeker de Lounge binnenkomt. Voor video’s gebruik je de embed code van de video.

Widgets instellingen

Per widget kun je de volgende dingen instellen:

• Gastenlijst: de naam van de widget en de tekstkleur.

• Programma: de naam van de widget, datum en tijdweergave, programmaonderdelen.

• Pagina snelkoppelingen: de tekst en de link. Je kunt linken naar andere pagina’s binnen de event website of naar externe links.

• Welkomstpagina: de welkomsttekst of video. Een video kun je toevoegen met een embed code.

• Chatbalk: tekstkleur.

• Nu & Straks: tekstkleur.

Activeren van de Lounge

Je bepaalt zelf wanneer je de Lounge wilt activeren. Dit doe je vanuit de Website Module: de Lounge staat in het menu boven de Homepage. LET OP: Wanneer je de Lounge activeert, vervangt deze de normale Homepage. Ze kunnen niet tegelijkertijd actief staan. Tip: activeer de Lounge op de dag van het event, om verwarring te voorkomen.

Design van de pagina

Je kunt de Lounge laten aansluiten bij de stijl van het event door het kiezen van een achtergrondafbeelding of een achtergrondkleur. Kies je voor een afbeelding? Houd er rekening mee dat de widgets over de afbeelding heen geplaatst worden met een lichte transparantie, waardoor sommige onderdelen op de afbeelding niet zichtbaar zullen zijn.