Naar de hoofdinhoud

E-tickets opnieuw versturen

Lees hoe je e-tickets en registratiebevestigingen opnieuw verstuurt naar alle aangemelde deelnemers of een specifieke doelgroep binnen je event.

Je kunt de registratiebevestiging met het e-ticket op ieder moment opnieuw versturen naar deelnemers die zich voor je event hebben aangemeld.

Je kunt de bevestiging naar alle aangemelde deelnemers sturen of eerst een specifieke doelgroep selecteren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op:

  • genodigdenlijst

  • toegangsticket

  • workshop

Voordat je de e-tickets opnieuw verstuurt

Controleer eerst het volgende:

  1. Ga naar de Mail Module en pas indien nodig de tekst van de registratiebevestiging aan.

  2. Controleer of het e-ticket onderaan de pagina is geactiveerd.

De registratiebevestiging opnieuw versturen

  1. Ga naar de Registratie Module.

  2. Open "Aangemeld".

  3. Filter indien nodig op de deelnemers die je wilt bereiken.

  4. Kies "Bevestiging nazenden".

  5. Controleer je selectie en verstuur de registratiebevestiging.

De geselecteerde deelnemers ontvangen opnieuw de registratiebevestiging met hun e-ticket.

Let op: wijzigingen die je aanbrengt in de registratiebevestiging gelden ook voor nieuwe deelnemers die zich daarna aanmelden.

Wil je een tijdelijke tekst alleen gebruiken voor het nazenden van e-tickets?

Dan kun je de registratie tijdelijk sluiten. Verstuur vervolgens de e-tickets, zet daarna de oorspronkelijke tekst terug en open de registratie opnieuw.

Let op: gebruik je introducé registratie? Controleer en wijzig dan indien nodig ook de registratiebevestiging voor introducés.

Was dit een antwoord op uw vraag?