Registratiebevestiging

Hoe werkt de registratiebevestiging?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De registratiebevestiging wordt automatisch gestuurd wanneer iemand zich heeft aangemeld voor het event. Het opstellen en aanpassen van deze e-mail werkt hetzelfde als bij een ‘gewone’ e-mail - en je kunt de registratiebevestiging vinden in de Mail Module. Er staat een standaard registratiebevestiging klaar. Hierin staat een overzicht van enkele registratie-gegevens en een agenda link.

Standaard wordt de persoonlijke e-ticket meegestuurd met de registratiebevestiging. Als je dit niet wilt, moet je de e-ticket handmatig deactiveren vanuit de Mail Module. In het geval van betaalde tickets, wordt ook de factuur voor de bezoeker automatisch meegestuurd met de registratiebevestiging.

Let op: Je cache kan een oude afbeelding onthouden. Wijzig altijd de bestandsnaam van je afbeelding.

Registratiebevestiging per toegangsticket instellen

Je kan per toegangsticket een registratiebevestiging instellen. Ga hiervoor naar de Mail Module en klik op het pijltje bij 'Registratie bevestiging'. Hier kan je klikken op 'Beheer bevestigingen'.

Scherm­afbeelding 2023-10-18 om 14.50.15

Wil je een aparte bevestiging instellen voor een toegangsticket? Klik dan op de knop 'Maak nieuwe bevestiging'. Je gaat nu naar de registratiebevestiging toe. Wijzig de bevestiging qua tekst en klik op de knop 'Bewaar'. Nadat je dit hebt gedaan, kan je op dezelfde wijze ook je andere bevestigingen opmaken.

Wil je toch weer gebruik maken van de standaard bevestiging? Klik op het prullenbak icoontje om de nieuwe bevestiging te verwijderen. Klik op het potloodje om je bevestiging aan te passen.

Scherm­afbeelding 2023-10-18 om 14.50.34