Label instellingen

Wijzig je label instellingen in de Ticket Module.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Zebra printer kun je op 2 formaten labels drukken. Deze labels zijn afgestemd op het printbereik van de printer en hebben een witte achtergrond en matte afwerking. De labels zitten altijd per 1000 stuks op een rol. Het font van de opdruk is niet aanpasbaar en de lettergrootte schaalt mee naar de lengte van de ingevoerde tekst.

• Standaard: 90mm x 40mm | Label met voornaam, achternaam, bedrijf of functie.

• Groot: 90mm x 65mm | Ruimte voor bovenstaande, QR-code (Sessie check-in label) en 1 extra veld.

• Groot: 90mm x 65mm | Ruimte voor bovenstaande, QR-code (Persoonlijk programma label) en 1 extra veld.

LET OP: Alleen de workshop vragen worden op het persoonlijk programma label getoond.

In de Momice Ticket Module selecteer je bij ‘Check-in’ het gewenste type label en stel je in welke gegevens je op het label geprint wilt tonen. Let op: Wanneer je het grote formaat label kiest, wordt de persoonlijke QR-code van de genodigde automatisch toegevoegd. Deze QR-code is uniek voor iedere deelnemer van het event en correspondeert met de QR-code op het e-ticket. Let op: als je een QR-code wilt tonen, heb je het grote formaat label nodig.

Neem contact op met Momice voor het aankopen van labels. Wij streven ernaar labels binnen 3 werkdagen te verzenden.