Geavanceerde website analytics

Maak gebruik van geavanceerde website analystics om inzichten van je event website te krijgen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de inzichten van Google Analytics ook op jouw event website? Voeg dan de aparte Javascript code toe.

Let op:

• Deze geavanceerde instellingen zijn voor de echte pro’s. Stel ze dus alleen in als je weet hoe Javascript werkt.

• De event website van Momice biedt geen cookiewall met bijbehorende instellingen. Gebruik in verband met de AVG dus alleen anonieme tracking code.

• Je Javascript code wordt niet gecontroleerd en Momice biedt geen garantie voor een juiste werking.

Standaard Momice website statistieken

De event website statistieken van Momice bieden inzicht in aantal website bezoekers (uniek en totaal), weergave per device en per pagina. Lees hier meer over website statistieken.