Profiel

Wijzig je profiel instellingen in je dashboard.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In jouw profiel is ruimte voor een persoonlijke foto en je contactgegevens. Ook kun je hier je wachtwoord wijzigen en eventueel je voorkeurstaal instellen. De tool is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Ieder nieuw event kan worden aangemaakt in 7 talen (NL, EN, FR, DE , ES, PT, IT) Lees hier meer over de taalinstellingen van een event.

In je profiel kun je aangeven of je tips&tricks wilt ontvangen over Momice software. Hier worden handige features uitgelegd die passen bij de fase waarin jouw event zich bevindt.

Ook kun je hier de frequentie van je event update mails bepalen. Deze e-mails informeren je over de status van je event registraties en statistieken van verzonden e-mails.