Instellingen betaalde tickets

Wijzig je instellingen in de Ticket Module als je gebruik maakt van betaalde tickets.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je toegangstickets verkoopt vanuit de Momice software, kun je de instelling per ticket bepalen.

Let op: hiervoor moet de add-on Betaalde Tickets geactiveerd zijn. Deze moet je bij ons aanvragen. Lees hier meer over de add-on Betaalde Tickets

De volgende instellingen kunnen per ticket bepaald worden:

• Ticketprijs: dit is de prijs van de ticket, inclusief BTW.

• BTW-tarief: je bepaalt als organisator zelf het BTW-tarief voor elk ticket. LET OP: de BTW verschilt per type event. Lees hier meer over de verschillende BTW-tarieven

• Service fee: Momice rekent standaard een service fee van 3% per verkocht ticket. Je kunt ervoor kiezen dit bedrag door te belasten aan de bezoeker (bovenop de ticketprijs) of om deze fee in de prijs te integreren, zodat de kosten voor rekening komen van jouw eigen organisatie.

• Let op: de betaalmogelijkheden voor ticketverkoop worden eenmalig vastgesteld op accountniveau en zijn dus niet per event of ticket te wijzigen. Lees hier meer over de betaalmogelijkheden

LET OP: Nadat het eerste toegangsticket (ook als test) is verkocht, kan je de instellingen niet meer wijzigen.

Later betalen

Per event kun je jouw genodigden de mogelijkheid bieden om op een later moment te betalen. De bezoeker doorloopt het registratieproces en kiest voor 'later betalen'. Daarna wordt automatisch een mail verstuurd met daarin een betaallink en een factuur. Wanneer de betaling voltooid is ontvangt de bezoeker de bevestigingsmail met het betaalbewijs en e-ticket.